Hae meille töihin

Haluaisitko osaksi ammattitaitoista tiimiämme?

Meillä on jatkuva haku auki osaavalle ja motivoituneelle työntekijälle rakennusautomaatiopalveluiden parissa. Tiimiämme vahvistamaan sopisi ohjelmointitaitoinen automaatioasiantuntija, jolla on aiempaa työkokemusta alalta.

Yrityksenä I/O Control Finland Oy on kasvava rakennusautomaatioalan yritys, joka toimii pääkaupunkiseudulla. Toimipisteemme sijaitsee Helsingin Konalassa sujuvien kulkuyhteyksien varrella. Työporukkaamme kuuluu tällä hetkellä 8 henkilöä, ja meitä yhdistää halu tehdä työmme asiakaslähtöisesti ja laadukkaasti. Palveluvalikoimaamme kuuluu muun muassa automaatiohuollot, rakennusautomaation vianhaku- ja korjaustyöt sekä kokonaisvaltaisemmat rakennusautomaatioon liittyvät saneeraus- ja urakointipalvelut.

Pyrimme siihen, että työntekijän osaaminen, kehittymistoiveet sekä ammatilliset kiinnostuksenkohteet otetaan huomioon työnkuvassa. Ilmapiirimme on kannustava, ja tarjoamme työntekijöillemme tukea ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kouluttautumiseen. Työ on monipuolista, ja työssä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, sekä kykyä työskennellä itsenäisesti, mutta kuitenkin tiimin kanssa yhteen hiileen puhaltaen. Sähköpuolen työkokemus katsotaan eduksi. Johtuen siitä, että työt tehdään osin työkohteissa paikan päällä, oma auto on välttämätön.

Työntekijöille tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun.

Kiinnostuitko? Voit olla yhteydessä Jarnoon (+358 10 3193 302) tai lähettää meille vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse osoitteeseen jarno.laakkonen@iocontrol.fi. Muistathan mainita hakemuksessa, mitä järjestelmiä ohjelmointiosaamisesi kattaa.