I/O Control Finland liittyy yhdeksi Tridium Niagara 4 sertifioinnin saaneiksi yritykseksi Suomessa.

Tridium-Niagara-certified

Niagara on maailmanlaajuisesti toimitettava kiinteistöautomaatiojärjestelmä, joka on vakiinnuttanut paikansa myös Suomen markkinoilla. Asennettuja automaatiojärjestelmiä on käytössä laajasti niin asuinkiinteistöissä, myymälöissä, kauppakeskuksissa, teollisuuden kiinteistöissä ja eri kokoisissa toimistorakennuksissa ohjaamassa talotekniikan eri osa-alueita.
Kattavat rajapintavaihtoehdot tarjoavat monipuoliset liityntävaihtoehdot kaikkiin nykyaikaisiin automaatiojärjestelmiin ja laitteisiin.
BACnet, Modbus, M-bus, Dali, OPC UA, KNX, MQTT, LonWorks, Obix, SNMP
Kiinteistöautomaatioärjestelmä on skaalautuva ja sopii kaikkiin kohteisiin.

Nopeat laitetoimitukset

Tridium Niagara ja iSMA laitetoimitukset n.3-5pv tilauksesta. Pidämme myös varastossa ”pika-lisensoitavissa” olevia Tridium Niagara 4 Jace8000 yksiköitä.

iSMA Tuotteet täydentävät kokonaisuutta

ISMA tuotteet tarjoavat monipuolisen valikoiman erilaisia ratkaisuja automaation ohjaukseen.
Suomessa tuotemerkki on monelle vielä tuntemattomampi, mutta automaatiojärjestelmällä on tehty Euroopassa paljon kiinteistöjä, hotelleja, ostoskeskuksia ym.
Valikoimasta löytyy useita erilaisia IO-yksiköitä, M-bus väylämuuntimia, alakeskus-, ja huonesäädin-näyttöjä, huonesäätimiä, ja vapaasti ohjelmoitavia rakennusautomaatio keskusyksiköitä.

Muutamia esimerkkejä:
iSMA MAC36
• Integroitu PLC + 36 I/O + 2x ETH + 2x RS485 + HDMI + SD + USB (4xDI/16xUI/8xAO/8xDO)
• Niagara Framework
• Sisään rakennettu WEB Serveri graafisille prosessikaavioille
• RS485 portit max. 128 modbus laitetta tai vaihtoehtoisesti M-Bus
• BACnet/Modbus
Katso esittelyvideo tästä
iSMA MIX18
• Konfiguroitava multi I/O laajennuskortti. (5xDI/5xUI/4xAO/4xDO)
iSMA MIX38
• Konfiguroitava multi I/O laajennuskortti. (12xDI/8xUI/6xAO/12xDO)
iSMA PD-10-TB
• 10” kapasitiivinen kosketusnäyttö 16:9 Resoluutio:1366×768
iSMA M-BUS GW
• 1-60 M-bus laitetta. Modbus TCP/IP, 1x RS485, 1x ETH, 1x M-Bus

Niagara palvelut uusiin ja olemassa oleviin kohteisiin


Niagara kiinteistöautomaatiojärjestelmä soveltuu erittäin hyvin uusien kohteiden rakennusautomaatiourakointiin ja automaatiosaneeraus kohteisiin. Rajapintoja löytyy lähes kaikkien talotekniikan laitteiden liittämiseksi osaksi rakennusautomaatiojärjestelmää.
Sertifioinnin myötä I/O Control Finland Oy tarjoaa Niagara automaatiojärjestelmien korjaus-, huolto– ja saneerauspalveluja.


Vesimittarien liittäminen automaatiojärjestelmään M-Bus väylän avulla


Yhteen iSMA automaatiokeskusyksikköön voidaan kytkeä 20 vesimittaria, ilman erillistä väylämuunninta. Jos kohteena on suurempi yhtiö, voidaan joko liittää vesimittariväyliä useaan automaatiokeskusyksikköön tai käyttää väylämuunninta, jonka avulla mittareita voidaan liittää 60 mittaria/muunnin yhteen rakennusautomaation keskusyksikköön.

iSMA keskusyksikkö voidaan liittää Tridium Niagara 4 kiinteistöautomaatiojärjestelmään ja hajauttaa rakennusautomaatiojärjestelmän keskusyksiköitä eripuolille kiinteistöä.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.